keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

World of Tanks arvostelua

Morrrrjesta kaikille!!

Mitäpäs teille kuuluu? Mulle kuuluu hyvää :) tässä odottelen vastausta yhestä työpaikasta joka on vielä teille
iso arvoitus. Toivotaan että pian kuuluisi jotain ei jaksais enää odotella :D Mutta joo ajattelin tässä postauksessa arvostella vähän tätä kovasti hehkutettua peliä World of Tanks.


On kyllä hyvä peli. Erilaisia tankkeja on paljon eri maista. Eri maan tankeilla joilla voi tätä pelata on 
Amerikka, Britannia, Neuvostoliitto, Ranska, Kiina, Japani ja Saksa joten on varaa valita millä maalla pelaa ja valita oma suosikkinsa. Aluksi tätä peliä on vaikea tulkita. Itselläni meni noin 20min, kun rupesin tajuamaan miten kaikki homma menee. Sitten kun tämän tajuaa nii on helppo korjata, ostaa ja kehittää omaa panssaria ja aluksi on vaikeaa löytää hyviä paikkoja pelissä missä voi ampua vihollisia niin ettei suhun osuisi helposti. 

Pelattavuus on helppoa. Hiirellä ohjataan tykkiä ja normi nuolinäppäimistö tai w,a,s,d ohjataan tankkia sivuille, taakse ja eteen. Grafiikaltaan on tosi hienon näköstä ei ehkä ihan parhaasta päästä, mutta hyvät on silti: Tässä voi ajaa puita nurin, autoja matalaksi yms. Pienen vinkin voin antaa kannattaa katsoa mihin omat tiimiläiset menevät ja mennä puskaan piiloon niin ettei edestä päin kummiskaan näy omaa vaunua, muuten viholliset näkee ja alkaa ampumaan sua kohti. Tässä pelissä kannattaa auttaa omia tiimiläisiä aina jos alkaa sooloilee niin ei siihen kauaa vaadita että tuhoudut. Joskus on kyl tosin sellasia hetkiä että oma tiimi pilaa koko homman ja sit hävitään, mutta ei kannata sitä pahastua. Aina ei voi voittaa. Jos tykkää strategia peleistä, tiimityöskentelystä ja sotapelistä nii tämä on hyvä siihen. Hauskaa pientä ajan vietettä.



P.S.  Oma suosikkini on Amerikkalaiset vaunut :)  jos kokeilette tätä tai ootte jo kokeillu nii mikä teidän lempi maa on ? laittakee kommentia. Peace out!!


-Niilo

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti