sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Samaan aikaan edellisvuosina

Ollaan pidetty tätä blogia tosiaan jo yli 2 vuotta, ja mielenkiinnosta ajattelin katsoa, että mitä me tehtiin ja miltä näytettiin 1 vuosi sitten ja 2 vuotta sitten tähän samaan aikaan !

Mihin tää aika oikein kuluu, jösses sentään... :D Mutta joo, asiaan.


2012


Maaliskuu 2012. Meikäläinen suorittaa työssäoppimista Kukkawalossa Jämsänkoskella ja puutarhurikoulua on käyty vasta pari kuukautta. Silmiin sattuu, kun katselen kuvia silloisista kimpuistani haha :D Hauskaa nähdä, miten olen kehittynyt ekoista räpellyksistäni. Niilo oli hiljattain täyttänyt 22 ja hankkinut meille nykyisen automme :)

Yhyy en tiedä haluanko itkeä vai nauraa :D toisaalta, olin vasta aloittelija, en
tietenkään osannut vielä kovin hyvin tehdä kimppuja :)

Tukka oli lyhyt ja ilme pöljä :D

Whoaaa Niilo on mielestäni laihtunut aika melkoisesti näistä ajoista :O Mutta komea Nipa on ollut aina<3 Tuohon aikaan ei syöty kovin terveellisesti ja mäkin olin isompi.

Me :) Avopariskuntana. Ei oltu edes kihloissa vielä. Jotenkin jännä muistella aikaa kun "vaan" seurusteltiin. Oon jo niin tottunut siihen, että on sormus :D


2013


Maaliskuu 2013. Mitääh?? Noin paljon lunta ja nyt ei oo ollenkaan ja aurinko paistaa? Melkoinen ero :D Mutta joo, ei ihmeempää kerrottavaa silloisesta elämänvaiheesta. Mulla ahkeraa koulunkäyntiä ja tentteihin lukua. Niilo oli täyttänyt 23.


Ensimmäinen surukimppuni.

Me taas :) Ja vähän yli puoli vuotta ollaan oltu kihloissa<3



Nyt, 2014






Muahahaaa Niilo yrittää näyttää siltä mäkkärin euron juusto- tyypiltä :D

Että silleen :) Elämäntilanne on kyllä paljon muuttunut lyhyessä ajassa :) Mun puutarhurikoulu on melkein ohi (toivottavasti), ollaan naimisissa, muutettiin Pirkanmaalle ja molemmilla on työpaikat :) Oon kyllä erittäin onnellinen ja kiitollinen siitä mitä kaikkea meillä on.

Miltäs tuntui tällainen katsaus menneeseen? :D

Ai niin, mitä pidätte blogin uudesta ulkoasusta? :)



-Mira


2 kommenttia :

  1. Hauskoja on nää teidän postaukset, saa aina nauraa itsekseen kun niitä lukee. Toki myös syvällisempiä asioita käsitellään mutta melkein aina positiivisella asenteella. Toivotaan, että Niilon ensiviikon "juttu" menee ns. putkeen :-)
    (Ä)

    VastaaPoista
  2. Veikkaan, että nauroit tolle euron juustolle? :D Joo toivotaan :)

    VastaaPoista