perjantai 7. maaliskuuta 2014

Hyvää syntymäpäivää Niilo !!

Hyvää päivää kaikille :) Tänään minä täytän 24 vuotta ja hyvältä tuntuu. Kaikenlaista uutta kokemusta on kertynyt paljon ja olen saavuttanu paljon omia saavutuksia ja olen niistä erittäin iloinen. Nytkin tämän vuoden uudenvuoden lupaus oli että ennen toukokuuta saisin työpaikan ja olenkin etsinyt erittäin ahkerasti töitä ja käyny kyselemässä enkä ole luovuttanut :) Olenkin aina sanonut että mun sanavarastoon ei kuulu luovattaminen. Aina on jaksettava mennä eteenpäin vaikka mikä olis.

Me Myllymäet ollaan erittäin sisukkaita ei lähetä edes kulumalla poies :D mutta joo nin kuin kerroinkin että olen etsiny ahkerasti töitä nii VIHDOINKIN sain TÖITÄ!!! ja vieläpä sellaseen alaan joka mua kiinostaa ja josta tykkään eli järjestyksenvalvojaksi pääsin töihin, haetaan sieltä vähän työkokemusta ja sitä kautta haen vartijaksi ja ehkä vielä poliisiksi mutta saas nähä, ehkä jään vartijaksi kun tykkään sellasista töistä :)

Sanon rankalla kokemuksella työttömille että ikinä ei kannata heittää pyyhettä kehään, koska kyllä joku päivä tulee se työpaikka, pitää vain jaksaa yrittää vaikka välillä tulee se tunne että ei jaksa laittaa hakemusta kun ei pääse työhaastateluun tai töihin, kyllä se sieltä tulee, kiven allahan ne kaikki on mutta, kun oikean kiven kääntää nii pa-da-zam! :D työpaikka on sinun. Aina on toivoa, se ei ikinä katoa mihkään :) Tänään Mira kysyi multa miltä halun synttäri lahjaksi niin sanoin että Punnitse ja säästä ja sieltä pähkinöitä ja sitten vielä amerikan meinigillä vähän vanilija coca-colaa josta tykkää paljon :) tykkään tosi paljon kaikesta coca-cola aiheisista tuotteista ja itse juomasta, coca-cola on paras juoma :D

(Tässä vaiheessa postausta Mira kaappaa kirjoitusvuoron :D)

Haa tänään on siis tosiaan Niilon synttäriiiiiiit ja oon laulanu sille moneen kertaan onnittelulauluja eri kielillä :D Lisäksi heräsin ennen Nipaa ja tein meille aamiaista :) Niilolla oli yöllä huono olo, joten tein meille aamiaiseksi kaurapuuroa. Juhlallista :D

Uninen synttärisankari<3



Tää vasta-avattu kahvipaketti saattoi ehkä kenties tuoksua HYVÄLLEEE :D

Niilo oli niin väsynyt, että ihme että maito osui kahvikuppiin eikä ohi pöydälle :D

Todella kuninkaallinen aamiainen :) Mutta ei sitä aina tarvitsekaan hienostella joka aterialla.

Gotta love this town. Postiluukusta tippui juuri tällainen kortti, jossa oli vähän Nokian historiaa yms yms ja vähän kuvia ja kiitos että valitsitte Nokian ja sitten siinä luki, että tätä korttia näyttämällä pääsee 2 henkilöä ilmaiseksi uimahalliin! Niin että Nokian kaupungiltakin lahja sopivasti Niilon synttäreinä! :D Tattista vaan!


-Niilo ja Mira


2 kommenttia :

  1. On kyllä Niilo oikein vartijan tai poliisin oloinen olemukseltaan :) huomaa, että armeija on käyty. Oliko hän oikein reserviupseerikoulussa asti armeijassa?
    -Intti-leski 1/14

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo munkin mielestä Niilo on jotenkin vartijan näköinen ja oloinen :D Niilo kävi sotiaspoliisialiupseeri- koulun melkein loppuun, mutta tuli pari muuttujaa, eikä hän ehtinyt käydä sitä ihan loppuun saakka.

      -Mira

      Poista