lauantai 15. maaliskuuta 2014

Sisustustavaroita

Kävin pari päivää sitten äidin kanssa kiertelemässä Tampereella Sokoksella, sillä äiti oli saanut muhkean lahjakortin Sokoksen sisustusosastolle, ja kuulemma saisin käyttää osan siitä! :) Wohoo! Vielä ei otettu mukaan mitään, mutta näytin kaikki jutut joista olisin kiinnostunut, jotta äippä osaa ne sitten myöhemmin mulle käydä nappaamassa :)

Yritin pitää erityisesti parvekkeen mielessäni ja valita tavaraa sinne. Lyhdyt ja huopa menee parvekkeelle, tarjotin ja kehys jää sisälle :)

Mitäs mieltä? :) En malta odottaa, että pääsen valkkaamaan kesäkukkia parvekkeelle! Ne kuitenkin tekevät sen suurimman muutoksen ilmeeseen.

Siitä puheenollen, ollaan kylvetty itse yrttejä ja vähän kesäkukkia! Ostettiin basilikan siemeniä (tavallista ja tummaa Dark Opalia) , persiljan siemeniä, kehäkukan siemeniä, sekä lehtisalaatin siemeniä. Äidiltä saatiin vielä samettikukkien siemeniä. Basilikat, persilja sekä samettikukat on kylvetty ja basilikat on jo kahdessa päivässä ruvenneet itämään! Nopeaa :)

Vasemmalla tavallinen basilika ja oikealla tummanvioletti Dark Opal



-Mira


2 kommenttia :

  1. Blogin ulkoasukin on muuttunut keväiseksi. Hauskaa! Mun kylvöksissä ei näy vielä mitään elon merkkiä :-( Talvikin tuli uudestaan. Kiva kun löydettiin sokokselta kaikkee mukavaa teille. Eikä sun tarvi edes kantaa :-) (Ä)

    VastaaPoista
  2. Joo teki mieli tehdä blogin suhteenkin sisustusta ja kevätsiivousta :D Nyt tykkään tästä ulkoasusta enemmän! Olitkos siis laittanut muuta kuin ne samettikukat? En muista enää. Hihi joo en malta odottaa noiden kamojen kotiuttamista :) Kiitti vielä :) Mietiskelin tässä, että pitäiskö noita huopia ottaa 2? Ettei toisen meistä tarvi jäätyä partsilla :D

    -Mira

    VastaaPoista