perjantai 18. lokakuuta 2013

Ensilumi ja toinen tilaustyöni

Perrrrrjantaiiiiiii :D Jipii saan viimein levätä, oon ihan rättipoikki kun on ollut erittäin hektinen viikko myymälässä! Esim. kassa ja sirukortinlukija eivät ole toimineet ja tänään asentaja viimein tuli, vaikka piti tulla jo tiistaina :D Ja on ollut tilaustöitä mm. hääkukkatilaus, josta hoidin asetelman, kuten edellisessä postauksessa kerroin :) Ja tänään tein toisen tilaustyöni, joka oli melko samantapainen pöytäasetelma kuin eilinenkin :) Ja sainpa taas kaikkea kamaa koululta mukaani! Oon tällä viikolla saanut mukaani varman 7 maissia, pussillisen kuorittuja porkkananpaloja, viherkasveja, kokonaisen porkkanakakun ja tänään sain vielä kukkakimpun!

Ensin kuvia tän päivän myymälätunnelmista kun tein toista asetelmaani :)








Sitten vähän kuvia täältä kotoa :)


Eilen satoi ensilumi! Niilo oli innoissaan ja räpsi kuvia ikkunasta.




Niilo oli niin innoissaan lumesta, että halusi lähteä pihalle :D Mä en jaksanut, joten Nipa meni itsekseen.




Sitten juuri äsken otettuja kuvia. Vietetään täällä rauhallista perjantai-iltapäivää. Juotiin kahvit kun tulin kotiin ja katsottiin eilisen Arrow- jakso. Se on tosi hyvä sarja ainakin tähän saakka :)

Niiloa väsyttää :D Ollaan molemmat ihan tööt....

Tässä se kukkakimppu, jonka sain. Tää ei ole mun tekemä.




Hyvää viikonloppua!



-Mira


2 kommenttia :

  1. Täytyy sanoa, että kyllä sulla on silmää ja taitoa tehdä asetelmia! Kelpaa niitä kaupitella myymälässä kenelle vaan. Next world champion :-)
    (Ä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos äippä :) Joo pöytäasetelmia on tullut jo sen verran tehtyä, että se alkaa jo sujua melko vaivattomasti, kun tietää miten se peruskaava menee :) Ja kun asiakas haki sen häihin tulevan punaisen asetelman niin hän kiitti pariinkin otteeseen mua ja vaikutti tyytyväiseltä :) Tuli hyvä fiilis!

      Poista