lauantai 2. elokuuta 2014

Ahkera aviomies

... ja kipeä vaimo. Oon kotona flunssassa ja Niilo raataa töissä. Täytyy kyllä nostaa hattua tolle jäbälle. Niilo meni eilen töihin kahdeksaan illalla ja tuli kotiin vähän ennen aamukuutta. Eli semmoinen  9 tunnin päivä. Noh, Niilo kerkes oleen kotona suunnilleen 2 tai 3 tuntia yrittäen nukkua, kunnes sen piti taas mennä töihin kymmenen maissa aamulla! Ja se on siellä aamuyöhön saakka eli jotain 17 tuntia. Niilo on siis yhteensä puolitoista vuorokautta tai jotain 30 tuntia duunissa putkeen, ellei lasketa parin tunnin käyntiä täällä kotona!!??!?! Mahtaa poikaa väsyttää ja nälättää kun se tulee kotiin. Aion laittaa sille sapuskaa valmiiksi ja isken vaan annoksen sille kouraan ja peti odottaa valmiina rojahtamista varten. Ja saa nukkua ihan niin paljon ku vaan ikinä haluaa!

Kun Niilo tuli töistä pariks tunniks pyörähtään kotona, oli sillä mukanaan muutama laatikko tällaisia :D mums<3

Tein itselleni herkkuannoksen lisäämällä tekemääni jauheliha-kasvis- mitälienee. Oli nannaa <3


Päivän asennoituminen:


Haa siitä on aikaa kun oon lakannut kynnet jollain väreillä enkä vaan läpinäkyvällä kiiltolakalla. Mitäs mieltä? :)


Otin edustavia kuvia muutamasta muumitaulustani, jotka meinaan laittaa myyntiin!






Vettä, Finrexiniä, suklaakeksi ja leipävuori :D Älkää tuomitko, toi leipä tartti syödä pois kun se menee pian vanhaks!

Olin varustautunut moisilla eväillä, sillä parkkeerasin itteni sohvalle, ja laitoin tän pyörimään! Katon tän aina kun oon kipeenä yksin kotona!

Vähänkö ärsyttävää kun oon aivastellut viiden sekunnin välein koko päivän! Nyt alkaa helpottaa onneks. Mutta tuntuu ihan tyhmältä valittaa tässä pikku flunssasta kun maailmassa on isompiakin ongelmia ja Niilokin raataa töissä, eli sillä on varmasti rankempaa kun mulla täällä. Saa nähdä milloin se poloinen pääsee kotiin. Se laittoi viestiä, että ehkä menee ylitöiks :( sekin viä. Kohta sitä ei varmaan päästetä ollenkaan haha :D


Mitäs teille kuuluu? :)



-Mira


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti