maanantai 3. kesäkuuta 2013

Floristihöpinää

Tässä koneella ollessani päätin äsken huvikseni googlettaa sanan "flower arrangement" eli kukka-asetelma ja WAU! Tunsin kuinka inspiraatio ja innostus iski jälleen :) En oo vähään aikaan tehnyt sidontatöitä, sillä nyt on kesäloma ja viime kukkasidontatunnista on aikaa. Onneksi pääsen kohta tekemään tuleviin Neste-ralleihin palkintokimppuja yms tilakoristeita ja ehkä Jämsän raveihinkin, mutta se on vielä epävarmaa.

Taidanpa kasata tähän vielä muutamia kuvia, jotka teki vaikutuksen:


Tää työ luultavasti rikkoo useitakin kukkasidonnan "sääntöjä", mutta mun mielestä tää on aika nerokas! Kukkia on joo vain toisella puolella, mutta työ on tasapainotettu laittamalla vasemmalle oksia.

Tässä huomataan, että ei siihen tarvita kauheasti materiaalia, että saadaan suurikokoinen ja näyttävä asetelma. Tässäkin työssä tuo jalusta tekee hurjan eron. Kuvitelkaapas työ ilman sitä, vain makaamaan pöydälle.

Tämä asetelma ei sinänsä ole mielestäni näöltään se kaikkein viehättävin, mutta pisteet annan ovelasta tekniikasta. Ja oksia pitkin kiemurtava köynnös ikäänkuin sitoo työn kokonaisuudeksi.

Wau.. Tässä taas nähdään jalustan voima :D

Tässä hyvä esimerkki ns. modernista asetelmasta. Trooppisia, hieman erikoisempia ja "kovempia" materiaaleja valittu.

Kun taas tässä on pehmeämpi ja hempeämpi asetelma/kimppu.

Erikoinen ja näyttävä olematta kuitenkaan liian överi. Tuleeko kenellekään muulle mieleen skorpioni? :D



Ai niin, järkytyin suorastaan kun äsken huomasin, ettei tänä vuonna järjestetä puutarhamessuja Tampereella :( Surku sentään, vasta ensi vuonna....



-Mira


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti