torstai 14. marraskuuta 2013

Uudet hiukset

Moiii :) Mitä kuuluu? Mulla on ollut kiva päivä tänään, kävin nimittäin pitkästä aikaa kampaajalla! Viime kerta olikin maaliskuussa, joten oli jo aikakin :D Tuntui jotenkin ihan luksukselta ja oon tyytyväinen lopputulokseen :)


Seuraava operaatio onkin tässä lähipäivinä leikata Niilon tukka! Niilolla on muuten
maailman suloisin mikkihiiri hiusraja, eikö olekin? :D


Pyysin tosiaan kerroksia hiuksiin, jotta ne eivät enää roikkuisi niin raskaasti vaan olisivat tuuheat ja keveämmät. Kampaaja oli täysin samalla aaltopituudella kanssani ja tajusi hyvin mitä toivoin. Lisäksi sain jälleen kehuja erittäin hyväkuntoisista hiuksistani! Vaikka tosiaan se oli maaliskuussa, kun viime kerran kampaajalla kävin, ovat hiukseni kuulemma erittäin hyväkuntoiset eikä ollut edes huonot latvat tai kaksihaaraisia, vaikka niin luulin :D Jee! Ja kampaaja jopa muisti minun käyneen hänellä ennenkin asiakkaana. Hän kuulemma muisti minut hyväkuntoisten hiusteni johdosta! :D Erittäin mukava kehu!




Mitä siellä ollaan mieltä? :) Eihän tämä mikään suuren suuri muutos ollut, mutta kyllä tää pehko näyttää ainakin omaan silmääni nyt paljon paremmalta ja huollitellummalta (kiva sanahirviö :D)



-Mira



2 kommenttia :

  1. Hyvältä näyttää! Näytät muutenkin tosi hyvältä, säteilevältä suorastaan. Terveeltä ja onnelliselta.
    Mirapytty :-)

    (Ä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voooooi miten kivasti sanottu :) Oon kyllä erittäin onnellinen ja elämä on mallillaan :) On muuten tosi kiva huomata miten voin olla ihan hyper onnellinen ja tyytyväinen elämääni, vaikka ei olisi hienoa taloa, autoa tai rutkasti rahaa yms. Tuli vaan mietittyä tällaisia filosofisia juttuja :D Tosin sinne New Yorkiin haluan edelleen ja siihen uppoaa massia... :(

      Poista