sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Jouluisempi kämppä + uusi kylpyhuone!

Noniin odotettu postaus on täällä! :D Oon jemmannut näitä kuvia jo muutaman päivän, sillä ajattelin, että olisi kiva jos läheiset näkisivät uudistuneen kylppärin omin silmin ensin, mutta yleisön pyynnöstä teen tän postauksen nyt :)

Päästiin siis jo keskiviikkona muuttamaan takaisin tänne kotiin ja oli siinä kyllä koko päivän ajan siivoamista kun ihan joka paikka oli pölyssä. Mutta valmista tuli! Lisäksi ollaan tehty pikkuisia hankintoja sekä kylppäriin että muuallekin kämppään. Nyt täällä on edes pikkuisen joulufiilistä ja muutenkin nättiä :)

Asiaan:

Olkkariin hankittiin uudet jouluisemmat (muttei kuitenkaan liian) koristetyynyt!

Valoisampi kuva... 


Uusi lautasliinateline :)


Makkariin tuli uudet pussilakanasetit ja päiväpeite. Nyt makkari näyttää paljon "mietitymmältä" :D "more put together" :)

Niin ja siirrettiin olkkarin vanhat koristetyynyt tänne :)

Toi piväpeitteen pinta on jotenkin ihanan rouhea ja säkkikangasmainen :D lol näitä mun sanavalintoja...

Tuoksukynttilä Ikeasta, jotta remontin haju lähtisi.


Noniin, säästelin tätä viimeiseksi :) Kylppäri!


Tadaa!


Saippuapumppupullo Tigeristä.


Katosta tuli nätti ja tumma.


Tämmöinenkin ylellisyys saatiin!

Pyyhkeet on ihanat ja superpaksut ja kotoisin Ikeasta. Matto myös.

<3
Tässä vielä ennen/jälkeen - kuva

Kyllähän tosta aikas paljon parempi tuli!


Noniin, kommentteja otetaan ilomielin vastaan! :) Oliko hankinnat ja remontin lopputulos onnistuneita? Ite ainakin tykätään hirmuisesti ja kyllä nyt kelpaa asua täällä taas<3




-Mira


2 kommenttia :

  1. KYLLÄ!! Hyvältä näyttää! Olishan tuossa pesukoneen viereisellä seinällä ehkä tila pyyhekoukuille mutta ei niitä kai välttämättä tarvi. Olkkari näyttää myös sopivan jouluiselta. Kiva nähdä kuvat nyt ja tulemme sitten tarkemmin tsekkaan kunhan on tehty se pohjanmaan reissu. Oon keksinyt jo yhden tuliaisenkin :-) (Ä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm vastasin sulle äsken mutta se ei tainnut tulla tähän näkymään? :/ Niin, tuohon tulee EHKÄ joskus se pesutorni niin siksi kai tuli vaan tuo kahden koukun systeemi tuohon oviaukon viereen. Haa mikähän tuliainen :)

      Poista