perjantai 14. marraskuuta 2014

The Walking Dead season 1 (game)

Terve taas kaikille lukijoille :) tässä joskus sitten taisin mainita että kirjoitan arvostelun suositusta pelistä The walking dead season 1 pelistä. Voin kyllä heti näin alkuun sanoo, että oli kyllä tosi mahtava peli.
Arvosanoilla 4-10 niin annan kyllä täydet pisteet. Mitään vikaa ei löydy. Peliin jää hyvin koukkuun, kun tahtoo nähdä mitä seuravaaksi tapahtuu.



Päähenkilö Lee 
Waking dead peli on tarina luontainen peli jossa saa itse päättää pelin kulun joka tekee pelistä tosi mielenkiintoisen. Tämähän alkaa siitä, kun pääroolissa  ( Lee ) ollaan viemässä vankilaan ja tulee autokolari.
Sitten hän rupee huomaamaan että kaikki ei ole kyllä hyvin. Hän löytää nuoren tytön hylätystä talosta ja lupaa
etsiä hänen vanhempansa ja siitä suuri seikkailu alkaa. Luvassa on paljon jännitystä, pelottavia kohtauksia ja tosi vaikeita päätöksiä.

Lee ja Clementine jotka yhdessä etsivät hänelle vanhempiansa.


Suosittelen kyllä tätä peliä kaikille jotka tykkään tarinamaisesta pelistä ja zombeista ja tietenkin tarina aina muuttuu päätöksien teossa. Joten on kyllä tosi hyvä peli. Voin ruveta video plokkaamaan jos haluatte nähdä erilaisia pelejä joita pelailen välillä joten kommenttia vaan jos haluatte että aloitan :) saadaan yhdessä jännittää mitä seuraavaksi tapahtuu :)



-Niilo

1 kommentti :