torstai 25. syyskuuta 2014

Uudet hiukset ihan itse

Haaa leikkasin eilen illalla ite oman tukkani! :D Olin jo piiiiiiiitkään halunnu kampaajalle, sillä tarttin kipeästi kerroksia hiuksiini, sillä ne oli tasapitkät ja näin ollen ihan litissä aina :( No, päätin olla järkevä ja säästää rahaa leikkaamalla ite! Usein nää itse tehdyt hiustenleikkuu-touhut päätyy katastrofiin, mutta mä onnistuin ihan sairaan hyvin ja onneks uskalsin leikata ite! Jee oon niin tyytyväinen :D

Katselin ekaks Youtuben ihmeellisestä maailmasta "opetusvideoita" ja sit kokeilin tekniikoita itse. Toimi! :D

Toi vasen kuva on jo pari kk vanha, mutta siitä ilmenee hyvin se, että tukka oli tasapitkä ja lättänä, vaikka olin tossa just tullu suihkusta lol :D

NYT:

Kerroksiaaaah


Ja ilman hiuspantaa

Tekniikka, jolla leikkasin oli ihan älyttömän helppo ja idioottivarma! En todellakaan ottanu pieni suortuva kerrallaan pituutta pois, hyi olkoon siinähän menis sata vuotta ja ei varmana silti tulis tasaista jälkeä.

Menin pää ylösalaisin / kumarruin ja heitin kaikki hiukset eteeni ja harjasin niitä hullun lailla kunnes olivat täysin suorassa ja tasaisesti. Sitten vain hiukset kouraan, kuin olisin tekemässä ponnaria siihen eteeni. Kiinni halutusta kohdasta ja poikki vaan. Eli vaikka leikkaa KERRAN ja tasaisesti, niin kun hiukset flippaa takaisin taakse paikalleen niin tadaa! Kerroksia! Ja taatusti symmetrinen molemmilta puolilta :)


Jee ite tykkään hurjasti ja tuntuu paljon kevyemmältä! Leikkasin aika paljon ja sain kivasti kerroksia menettämättä kuitenkaan pituudesta paljon, jos ymmärrätte.

Ootteko ikinä ite leikannu hiuksianne? Oliko se suuri virhe vai tuliko hyvä lopputulos? :D




-Mira



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti