torstai 18. syyskuuta 2014

Syyspäivä arboretumissa

Tää aamu meni ihan totaalisesti päin mäntyä ja tuntui ettei mikään onnistu :( Pitkään aikaan mulla ei oo ollut ns huonoa päivää, mutta tää aamu oli sellainen... Pöh. Onneksi sitä kesti vain aamun, ja loppupäivä onkin ollut mahtava :)

Hoidettiin Niilon kanssa asioita ja sitten iltapäivällä mentiin käymään taas Hatanpään arboretumissa! Oli ihan sairaan mahtavan täydellisen älyttömän hieno ilma ja toooosi kaunista! <3<3<3 Kyllä kannatti!


















Viimeksihän tässä oli tulppaaneja :)







Tuolla arboretumissa näkee tosi paljon kaikenlaisia lenkkeilijöitä, ja kun meidät yhdellä polulla ohitti joku noin keski-ikäinen mieshölkkääjä, näytin hänelle yläpeukkua ja sanoin "Tsemppiä!" Mies taisi hämmentyä ja naurahti vain iloisesti :D








Niilo tavoittelee pikku talitiaista :) näättekö sen? :)

kurre <3<3<3 noi pyöri koko ajan jaloissa ja tuli tutkimaan ja koskemaan käsiä, jos niissä vaikka olisi herkkuja :D Oravista tuli otettua paljon videomateriaaliakin, mutta niitä en taida tänne blogiin tällä kertaa heittää.



Sitten pari yhteiskuvaa tältä päivältä ja vertailun vuoksi viimekesäiseltä arboretum- reissulta :) Ollaanko muututtu? Istutaan muuten tasan samassa paikassa :D







<3<3<3<3<3

Ai niin ja ennenkuin unohdan sen täällä kertoa, niin se hieno iloinen juttu, jonka varmistusta kerroin odottavani ennenkuin kerron sen täällä blogissa... Sain kivan työssäoppimispaikan koulua varten! :)



-Mira



1 kommentti :

  1. Vai että kiva työssäoppimispaikka. Kuulostaa hyvältä :-) Olis kiva kuulla enemmänkin. Tulkaahan käymään. (Ä)

    VastaaPoista