perjantai 4. heinäkuuta 2014

Lomalla Lempäälässä

Moi! Niilo lähti tänä aamuna järkkäriksi sen ensimmäisille festareille! Lähdettiin kasin aikaan ajamaan Tampereelle, mihin Niilo jäi odottamaan kimppakyytiä Turkuun ja mä hyppäsin kuskin paikalle ja huristelin yksin Lempäälään! Niilo on siellä työkeikallaan kolme päivää, enkä halunnut olla yksin Nokialla, joten meikä viettää seuraavat kolme päivää täällä Lempäälässä vanhempien luona :) Kirjoittelen tässä äidin läppäriltä ja tää on toooosi outoa datailla vieraalla koneella mut ehkä tästä selvitään!

Saavuttuani tänne joskus 9 aikaan aamulla, lähdettiinkin heti äidin kanssa Ideaparkiin shoppailemaan :D hehe oltiin siellä 5 tuntia tehtiin kivoja hankintoja :) esittelenkin niitä tässä parin muun kuvan ohella!

Ekaks eiliseltä, kun Nipa oli vielä kotona <3

<3<3<3<3<3<3<3<3

Palloilin Nipan kanssa kaupoilla seuraavan näköisenä.

Muahhahaa tuli mieleen että miltähän kaikki parvekkeen kukat näyttää kun kukaan ei oo kastelemassa niitä kolmeen päivään ja on luvattu auringonpaistetta? :D Tälläkin hetkellä arska paistaa <3


Sit niitä ostoksia :)

Ihana lehmä-kuviollinen-mikälienee- neulepaita Ginatricotista ALE- hintaan!!

Seeprakuviollinen ihana t- paita kans Ginatricotista.

Selkäpuolelta kaula-aukko menee vähän syvemmälle. Tykkään!

Ihana syksyinen huivi Piecesiltä. Rakastan tota tummanlilan ja keltaisen yhdistelmää <3

Täydelliset korvikset Kultajousesta. Tämmösiä oon himoinnut jo jonkin aikaa ja nyt tärppäs! Tämmöset ajattomat ja sopii mihin vaan :)


Miltäs ostokset näytti? :)



-Mira


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti