keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Blogi täyttää 2 vuotta !!

Paaaljon onneeeaaaa Matkalla yhdessäääää !! Paaaljon onneeeaa vaaaaan !!! :D

Tänään on tosiaan kulunut tasan kaksi vuotta siitä, kun perustettiin tää blogi! Huhhuh miten aika rientää :O Ei me mitään maanlaajuista suosiota olla saavutettu, mutta se ei ollut tarkoituskaan :) Blogi toimii ikäänkuin päiväkirjana meille :) (sekä vakoilupaikkana äiteelle haha :D ei vais)

Bloggaamisen aloittamisesta tähän päivään on tapahtunut kaikenlaista mun ja Niilon elämässä, kuten kihloihin meno, mun koulu, ikimuistoiset hetket kamujen ja läheisten kanssa, Niilon vartijakoulu, muutto sekä tietysti meidän häät! <3 :)

Aiotaan kyllä vielä ehdottomasti jatkaa bloggaamista. Oon todennut jo monesti, kuinka kivaa on selailla vanhoja postauksia taaksepäin ja muistella kaikkia kivoja juttuja. Oltiin juuri muutettu yhteen Jämsänkoskelle kun perustettiin blogi, joten on superkivaa kun koko Jämsänkoski- ajat on taltioitu blogiin :) Se jakso oli kuitenkin suhteellisen lyhyt meidän elämässä (vähän alle 2 vuotta) joten on kivaa että koko se ajanjakso on blogissa. Voidaan vanhana muistella ensiasuntoamme ja yhdessä asumisen alkua :)

Nyt kuitenkin vähän yhteiskuvia aikajärjestyksessä blogihistorian ajoilta! :)

Ollaan vasta muutettu Jämsänkoskelle :)


Himoksen huipulla

Noin kaks tuntia myöhemmin Niilo kosi... <3<3 ;)

Pääsiäinen

Hääkutsuja viemässä :D

Paras päivä <3<3

Melko viimeisiä hetkiä Jämsänkoskella

Viimeistä kertaa Jämsänkosken asunnolla

Ja pari viikkoa sitten :)



-Mira


2 kommenttia :

  1. Juu, vakoilija täällä taas :-) Kiva on ollut seurata blogia! Jos kuluu muutama päivä ilman päivitystä alkaa jo ihmetellä että mitäs nyt. Tästä on myös kiva näyttää kuvia kavereille ja kehuskella lastaan kuinka kaunis, viisas ja taitava hän on :-) Jatkakaa siis blogia edelleen. Arvatenkin kommentin lähetti (Ä)

    VastaaPoista