torstai 23. lokakuuta 2014

GTA 5- peliarvostelu

Morrrjesta taas kaikille pitkästä aikaa. Siitä onkin vähän aikaa kun mä olen viimeksi postannut.
Joskus taidettiin mainita, että tekisin peli arvostelua GTA 5:sta joten ajattelin nyt tehä semmosen :)

Mulla on nyt ollu tässä tekemistä, kun alotin hiljattain uudessa työpaikassa ja on joutunut opiskelemaan paljon asioita joten on menny siihen kaikki aika melkein.


Joo tästä GTA 5 vähän kerron että tää ei ole mikään nuorisolle tarkoitettu peli, kun tässä välillä tapahtuu aika raakoja kohtauksia, joten suosittelen tätä sellasille jotka ei ole yliherkkiä koska tässä on muutama kohtaus ainakin sellainen joka on kyl aika raakaa katsottavaa. Tämän pelin juoni on sellainen jossa on 3 tyyppiä 2 on vanhoja rikollisia ja 3 on auton varastaja. Myöhemmin he tapaavat toisensa ja alkavat tekemään yhdessä keikkaa, mutta kaikki eivät mene lopuksi aivan putkeen 1 näistä tyypeistä alkaa sooloilee ja alkaa olla uhka muille, mutta kuka? se selviää, kun ostaa tämän pelin ;)



Tässä pelissä ollan oltu aika pikkutarkkoja kaikissa yksityis kohdissa joka tekee pelistä todella hyvän pelin. Tehtäviä riittää ja välillä saa pelleilläkin jos ei jaksa tehtävii tehdä vaan voi juoksuttaa poliiseja välillä pelissä :D  Se on tässä aika hauskinta ehkä että aika helposti pystyy pöllimään poliisiauton, ambulanssin tai palo-auton. Tässä pääsee myös armeijan tukikohtaan mutta sieltä on aika vaikeeta saada pöllittyä mitään varsikin jos tankki pääsee ampumaan :) . Autojen radiosta kuuluu välillä ihan hyvää musiikkia jopa nykyaikastakin musiikkia.


Tämä peli on kyllä aika monipuolinen peli. Pääsee tekemään kaikkee jännää esim jos onnistuu pääsemään armeijan tukikohtaan niin siellä odottaa hävittäjä jonka voi pöllästä, pääsee sukellusveneellä ajelee ja myöhemmin pelissä voi ostaa tankin itselleen ja lähtee vallottaa kaupunkia jos pystyy ;)



asteikolla 1-5 tähteä tälle pelille niin annan 4,5 tähteä. En ihan anna täysiä koska aina on vähän parannettavaa. Tässä tapauksessa vois vähän enemmän laittaa viel sisältöö esim. enemmän eläimiä mereen kuin myös maahan ja parempia poliiseja kuin voi tyyliin napata poliisi auton ihan nenän edestä.


- Niilo

4 kommenttia :

  1. Tuo Grand theft auto on ihan mahtava, mun lemppari GTA :) Kerran pelannu läpi ja aattelin tänään alottaa uusiks.. Onlinessa on kans kiva seikkailla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo on kyllä tosi hyvä peli :) ja on kyllä paras gta mitä on tehty :) paljon kaikenlaista tekemistä :D itsekkin kokeillu online peliä, mutta on jäänyt vähän väliin :) teen pian postausta uudesta walking dead season1 pelistä :)

      Poista
    2. Joo se on kanssa ihan mahtava peli! Season 2 mun mielestä vielä parempi, mutta season 1 kanssa ihan mahtava :)

      Poista
    3. Joo on erittäin hyvä peli :) lopussa meinaa tulla tippa linssii kun lee poistuu kuvioista :( tosi surullinen kohtaus, mut joo odottelen että pääsen itekki pelaa season 2 jos löydän sen jostain :)

      Poista