perjantai 13. joulukuuta 2013

Viimeinen päivä Jämsänkoskella

Perjantai kolmastoista ja me ollaan vietetty sitä pakkaamalla koko elämä pahvilaatikoihin. Kämppä on aika karu ja tyhjähkö. Varsinkin kun Niilon tuttu kävi ostamassa meiltä pois muutamat huonekalut. Auto on jo lastattu täyteen tavaraa ja aamulla nokka kohti Nokiaa. Jostain syystä muutto ei oo stressannut mua pätkääkään. Kaikki on mennyt tosi sujuvasti kun ollaan hoidettu asiat ajoissa ja niinkuin pitääkin.

Huomenna siis muutto, eli se olis nyt sitten vika yö tässä kämpässä. Maanantaina tullaan vielä siivoamaan ja luovuttamaan avaimet ja se on sitten sillä selvä. Pikkaisen on haikea fiilis, mutta 90% oon vaan innoissani. Hyviä muistoja tästä kämpästä tietty jää mutta kyllä nyt on aika häippästä. Jämsä on jo nähty :)

Päivällä vallitsi kaaos

Nää kamat Nipa sai myytyä.



Se, joka havaitsee bloggaajan, huutaa hep :D

Viimeinen ja juhlallinen ateria tässä kämpässä. Sen kunniaks tarjoilin meille mehun viinilaseista :D



Täällä on tällä hetkellä vieläkin tyhjempää kuin kuvissa, sillä ollaan hääräilty täällä kuvien ottamisen jälkeenkin. Viety melkein kaikki pahvilaatikot autoon yms. Pikkuhiljaa alkaa jännittää :)

Ai niin, saattaa kestää jokunen päivä ennenkuin saadaan netti uuteen kämppään, joten postailu saattaa hiljentyä siihen saakka. Ellen väsää Niilon älypuhelimella postausta :)



-Mira


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti