perjantai 16. toukokuuta 2014

Voittajafiilis

Moi! Long time no see. Mulla oli viimeiset näyttötutkinnot viimeiset kolme päivää. Eli siis tiistai, keskiviikko ja torstai. Kolme päivää tehtiin joko ryhmissä tai yksilöinä erilaisia puutarha-alan tehtäviä valvovien silmien alla. Hieman stressaavaa ja jännittävää ja kaikki oli eilen eli viimeisenä päivänä jo ihan puhki :D Mutta nyt on siis mun kouluni ohitse! En taida mennä edes kevätjuhlaan, vaan saan paperit sitten postissa.

Tiistaina eli ekana kolmesta näyttöpäivästä jollain tauolla. Näytän jo tässä vaiheessa zombilta :D

Saimme jo eilen kuulla muutamasta osiosta arvosanat, muttei kaikista. Saimme tiedon mm. siitä karmivasta yrittäjyys- näyttötehtävästä, jonka teossa minulta meni ikä ja terveys. Sehän piti siis vielä esitellä kolmen opettajan edessä, ja sitä jännitin varsinkin kauheasti! Se oli minulla keskiviikona ja siis eilen sain kuulla arvosanan siitä (asteikolla 1-3)

Sain kolmosen. KOLMOSEN? 33333???33?3?3?? mitäääääääääääääääääääääääääh ?


Kiitettävän!! :D Eihän tässä voi kuin nauraa :D huhhuh ihan kiva juttu. En olis kyllä uskonut...

Kaikilla oli lopuksi aika haikea fiilis kun lähdettiin kukin koteihimme koulun pihasta. Juteltiin luokkamme naisporukalla pihassa hetki ja halailtiin ennen lähtöä. Jotenkin kumma fiilis kun en välttämättä tapaa joitain tyyppejä enää koskaan :( Jotkut jopa hieman itkivät :( Mutta kaikki loppuu aikanaan ja eihän sitä tiedä keneen sitä tulevaisuudessa törmää :)

Nyt on siis ylioppilaslakin lisäksi vielä ensimmäinen ammatti kourassa. Saas nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja mihin elämä heittää :)



-Mira


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti