torstai 1. elokuuta 2013

Neste Rallien somistusta

Tämä viikko siis ollaan puuhailtu/puuhaillaan edelleen Neste-Rallien kukkatilausten parissa. Tänään oli mun vuoro päästä mukaan toimitukseen! Minä ja toinen aikuisopiskelija päästiin kahden opettajan kera Jyväskylään Killerin VIP- teltoille!! Aamulla ensin pari tuntia koululla tehtiin pöytäkoristeita, minkä jälkeen pakattiin auto täyteen baarien ja noutopöytien koristeita, ruokapöytien koristeita sekä perävaunu täyteen koivuja! :D Sitten ajeltiin Jyväskylään kohti VIP- Killeri telttoja! Muut jäivät koululle tekemään palkintokimppuja.

Meidän sidontaopettajalla oli kulkulupa (alueelle ei päässyt, ellei näyttänyt tienristeyksessä kyttäävälle vartijalle kulkulupaa) ja meillä kaikilla oli sellaiset ihme kortit kaulassa. Tunsin itseni niin päteväksi, kun sain vapaasti olla VIP- alueella toimitsijana sellainen kortti kaulassa roikkuen! :) Päivä meni tosi nopeasti ja kivaa oli! Oli hienoa päästä itse näkemään, miltä ne hiki hatussa askartelemamme sidontatyöt näyttävät lopulta paikan päällä.

En ollut ihan varma saiko alueella ottaa kuvia, mutta otin silti! Hehe  >:D

Ensiksi tosin kuvia koululta kaikenlaisista ralli-töistä:

Näistä tehtiin metrin mittaisia pötköjä ruokapöydän koristeiksi VIP- telttaan. Näitä tilattiin yhteensä 77!! Joten aikamoiset talkoot oli eilen näitä tehdessä :D

Ensin otetaan metrin verran köyttä ja taipuisaa rautalankaa ja sitten vain kiedotaan materiaalia köyttä pitkin.

Kas näin!

Tässä baareihin ja buffet- pöytiin tulevat lasisylinteri-asetelmat. Olette varmaan huomanneet jo ilmiselvät teemavärit. Nesteen logossahan on sinistä, limeä ja valkoista, joten niillä mennään!


Pakattuna ja valmiina lähtöön!


Ruokapöytien koristeet valmiina myös!

Tässä mun kortti, joka kaulassa paiskittiin töitä VIP-Killerillä. Olisin sisimmässäni halunnut, että joku olisi ottanut musta kuvan siellä tää kaulassani, mutten kehdannut kysyä keneltäkään :D

Pieni palkintokimppu.



Sitten kuvia sieltä Jyväskylän VIP- Killeri- alueelta:

Tämä rakennus on siis yksi niistä "teltoista" ! Jep :D Ja tässä oli niinsanotusti sen terassi/oleskelu alue. Sohvat ja kaikkea... :D Teltassa siis ruokasali ja buffetpöydät.

Sama paikka eri kulmasta. Tässä näkee hyvin laittamamme koivupuut. Niitä laitettiin tosi paljon koko alueelle.


Opettajat asettelevat koivua...

Asetelma pääsi paikalleen ruokasaliin. Sattumalta kukkasieni ja pöytäliina ovat melkein ihan samaa väriä :D


Lopuksi laitettiin lukuisat pöytäkoristeet ruokasalin pöytiin.



Loppuun vielä tämänhetkiset tunnelmat kotoa :)






-Mira


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti